Over ons

Ontmoet ons

team!Wie zijn wij?

#

Je hebt het al kunnen lezen op onze website, maar spreken met u vinden wij veel te formeel

#

Van te netjes houden wij dus niet, laat je pak dus lekker thuis als je om de koffie komt

#

De saaie boekhouding maken wij het liefst begrijpelijk met een knipoog. Want tja, al die administratie is allemaal al saai genoeg

#

De officiële boekhouders zijn écht boekhouders, daar houden wij niet van

#

Niet alleen binnen het team behandelen we elkaar als vrienden, zo gaan we ook graag met onze klanten om

#

Alone, we can do so little, together we can do so much!

Clara Hamoen

Ik ben Clara, 48 jaar en eigenaar van HFD. Auke is mijn man en samen hebben we 4 geweldige kinderen. Ik heb accountancy gestudeerd en vervolgens 7 jaar bij 1 van de grote accountancykantoren in Amsterdam gewerkt. Daar heb ik ontzettend veel verschillende bedrijven gezien en een schat aan ervaring opgedaan. Ik ben uit die wereld gestapt om me te richten op mijn gezin. Om niet geheel te stoppen met werken ben ik mijn eigen administratiekantoor gestart. En dat bevalt heel erg goed. Persoonlijk betrokken zijn bij diverse kleine/startende ondernemingen is ontzettend boeiend. Door een lastig deel van een onderneming, de administratie (waar ik goed in ben) op mij te nemen, kunnen de ondernemers zich richten op waar zij goed in zijn, het ondernemen. Win Win voor ons beide.

Auke Hamoen

Ik ben Auke, 50 jaar en gelukkig getrouwd met Clara. Ik ben mijn carrière op 18 jarige leeftijd begonnen als accountant bij een van de vier grote accountants kantoren. Na twaalf en een half jaar actief te zijn geweest in de accountancy heb ik de overstap naar het bedrijfsleven gemaakt. Begonnen als concern controller ben ik geëindigd als Financieel Directeur van een internationaal opererend bedrijf met meer dan 1000 medewerkers. In oktober 2015 heb ik de keuze gemaakt om als zelfstandig financieel adviseur/manager aan de slag te gaan. Mijn kracht ligt in het optimaliseren van de management informatie waar zowel het Management Team als afdelingsmanagers hun activiteiten mee kunnen sturen. Mensen kenschetsen mij met rustig, vakkundig, no-nonsense, krijgt de taak af en prettig in de omgang.

Sanne Teske

Mijn naam is Sanne Teske en ik ben 30 jaar. Ik woon in Opmeer samen met mijn man Nick en onze twee heerlijke jongens, Sepp en Jurre. Structuur, plannen en cijfers horen bij mij. Vandaar destijds mijn keuze voor de studie Bedrijfsadministrateur welke ik met veel plezier heb afgerond.

Sinds september 2022 ben ik werkzaam bij administratiekantoor HFD. Er was direct een leuke klik tijdens het sollicitatiegesprek, Clara en ik hoefden er beide niet langer over na te denken, ik werd aangenomen! Al even mag ik mijn bijdrage leveren binnen dit bedrijf wat ik met veel plezier doe. We hebben al veel nieuwe plannen en doelen met elkaar besproken, op dus naar een mooie toekomst!