Onze klanten

Ontmoet onze klantenWij zijn trots op ze!

Wat je veel ziet op verschillende websites is dat er reviews op geplaatst zijn. Maar heb je naast een positieve review ooit een negatieve review op een website gelezen? Waarschijnlijk niet. Het nut van het plaatsen van reviews zien wij dus niet zo in, want wij vinden eerlijkheid belangrijk. 


Maar, op onze klanten zijn wij heel trots! Het lijkt ons dus leuk voor jou om onze klanten een beetje te leren kennen. Hier kun je lezen waar voor een aantal van onze klanten hun passie van het ondernemerschap ligt. 

Bij Taxi Noorderland staat uw comfort, kwaliteit en vooral uw veiligheid voorop. Wij bezorgen u graag een ontspannen en fijne rit, wat uw bestemming ook is. Wij reizen graag met u mee!

Wij zijn een holistisch schoonheidsinstituut in Heiloo en bestaan sinds 2014. Wij werken met natuurlijke behandelmethodes en combineren voeding, bloedanalyses en huidverbeteringsbehandelingen met elkaar voor optimaal resultaat.

Golfshop met voor ieder wat wils!

Ben je beginner of gevorderde, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met ons brede assortiment accesoires, kleding etc. kunnen wij een ieder voorzien van bijvb. een nieuwe tas tot aan een FlightScope Mevo om mee te trainen.

Wij leveren van 2e hands kindersets tot aan Custombuilt MOI-matched sets die wij in onze eigen werkplaats op maat maken.

Bij het starten van een onderneming komt er veel op je af en een goede boekhouding mag uiteraard niet ontbreken. Gelukkig kan HFD deze zorg uit handen nemen!

Wij werken naar volle tevredenheid van onze klanten. Zowel zakelijk als particulier. Zo leveren wij kozijnen, deuren en schuifpuien aan vastgoedbedrijven, woningbouwverenigingen en aannemers. En desgewenst plaatsen wij ze ook. Daarbij gaat het vaak om grote aantallen. Daarnaast plaatsen wij kunststof en aluminium kozijnen, deuren en schuifpuien bij particulieren.

Klussenbedrijf Brakenhoff